Cortenstål – hvad kan du få?


Cortenstål

I cortenstål tilbyder vi en lang række produkter skåret, bukket, stanset og svejst. Vi kan levere alt lige fra plantekasser, højbede, hegn til vores lidt mere specielle dyr og en masse andet i cortenstål. Her får du muligheden for at realisere dine ønsker og få ekspert-råd omkring dine gode ideer. I cortenstål kan vi bl.a. producere:

Plantekasser, plantekummer og højbede i cortenstål

Vi producerer plantekasser, højbede, lavbede, kantafgrænsninger, rundbede og mange andre typer i cortenstål. Vi producerer efter dine ønsker og mål, og ønsker du en af vores standard løsninger, kan du bestille med forholdsvis kort produktion- og leveringstid.

Plantekasse i cortenstål

Plantekasse i cortenstål

Eksempelvis:

Plantekasse (plantekumme) i cortenstål: Længde: 1000mm, Bredde: 400mm, Højde 400mm,
i 3mm cortenstål

Plantekasse (plantekumme) i cortenstål: Længde: 1400mm, Bredde: 500mm, Højde: 400mm,
i 3mm cortenstål

Plantekasse (plantekumme) i cortenstål: Længde: 2500mm, Bredde: 400mm, Højde: 500mm,
i 3mm cortenstål

 • bemærk at kasserne som udgangspunkt ikke leveres med indsats, som på billedet. Priserne er ekskl. bund, men det kan de dog sagtens laves med.

     Plantemoduler i cortenstål

Grønne områder har altid været flotte. Men hvad gør man hvis en permanent løsning og store grønne træer ikke er måden? Det kan være hvis der skal lidt hygge i haven, kommunen der ønsker at den indre by skal dekoreres lidt, eksempelvis i gågaden, eller et andet sted der skal gøres indbydende med nogle farver ved hjælp af blomster, grønne planter og lignende.

Mangler man plads, er plantemoduler i cortenstål løsningen. Plantemoduler med bund som kan være forberedt for at den enten via størrelsen kan flyttes ved hjælp af nogle håndtag til løft eller en hævet bund så der kan gå en palleløfter under. På den måde kan der skabes små hyggelige, grønne miljøer, suppleret med den flotte rustne glød fra cortenstålet. Det grønne uderum kan så nydes i ro og mag – og når der på et tidspunkt er brug for noget anderledes, kan de plantes om med nye sager. Det kunne være at den ene kasse skulle være forberedt til at der kunne monteres træ på den, så der på den måde var en bænk i det grønne område. Plantemodulerne i cortenstål kan laves i alverdens størrelser og former, det er nærmest kun fantasien der sætter grænser for hvad der er muligt.

Et eksempel kunne være 2 blomsterkummer i cortenstål, evt. i forskellige højder, måske kvadratiske eller med forskellige længder og bredder + en sektion med en bænk integreret.
Det giver altså 3 moduler, som kan stilles enten sammen, adskilt, 2 sammen eller hvordan det giver mening i haven, gågaden, baggården o.l.

Det kunne også sagtens være flere moduler som så kunne sættes sammen på kryds og tværs. Mulighederne er mange og det er kun om at få ideerne – når den er skabt kan vi hurtigt regne en pris på dit projekt i cortenstål.

Udskårne motiver i plasmaskærer

Vores plasmaskærer laver regelmæssigt motiver og figurer i cortenstål. Et godt eksempel er vores dyr i cortenstål, som har skabt stor interesse hos forbipasserende ved vores udstilling i Hadsten.
Flere og flere bestiller dem og vi ser dem oftere og oftere når vi kører rundt i lokalområdet. Vi kan producere tal, motiver, silhuetter, logoer og meget andet. Vores grafiker kan lave de fleste billeder om til en skærefil, så du hurtigt kan få f.eks. en helt speciel gave til en helt speciel lejlighed.

motiv i corten

motiv i cortenstål

Cykelstativer monteret på plantekasser i cortenstål

Vi udfører mange forskellige opgaver i cortenstål. Heriblandt har vi for en kunde i København produceret tre aflange plantekasser i cortenstål. Det er for så vidt ikke en speciel opgave, det specielle i det færdige produkt er at der er monteret et cykelstativ til 7 cykler. Det kan f.eks. pynte i et bymiljø med planter, små træer, blomster eller lignende give et rigtig flot bybillede, hvor den rødbrune rustfarve sammen med det grønne og farverige giver et rustik finish, med mange års levetid. Kasserne fyldes af kunden med plantejord, og så er det kun fantasien der sætter grænser for pynt og beplantning.

cykelstativ corten

Cykelstativ monteret på plantekasse i cortenstål

Hulplade hegn og almindeligt hegn

Har du brug for et nyt og anderledes hegn? Hvorfor så ikke få det produceret i det populære cortenstål? Der findes mange typer hegn i stål, og de kan selvfølgelig også produceres i cortenstål. Prisen afhænger meget af type og udformning. Ved større mængder er der selvfølgelig en mindre pris pr. meter.

Vi kan stanse, bukke, svejse og klippe i cortenstål, så uanset udformning, så kontakt os og få en god pris på din opgave.

corten hegn

Hulpladehegn i cortenstål

Logo udskåret i stål / Udskæring af logo i cortenstål

Har du et flot logo? Så kan vi skære det ud i stål, enten skåret ud af en plade eller skåret i en plade. Vi sørger for at din billed-fil kan læses i vores plasmaskærer og du har muligheden for at godkende skæringsfilen inden vi sætter gang i produktionen af dit flotte logo i cortenstål.

Corten udskåret i cortenstål

Corten udskåret i cortenstål

Facadebeklædning i corten

Skal hele eller dele af din facade beklædes i cortenstål, kan vi klare opgaven. Vi kan skære og bukke pladerne lige som du ønsker dem. Ønsker du at vi monterer er det også en mulighed.
Pris pr. kvadratmeter cortenplade klippet uden buk eller anden form for behandling er 550 inkl. moms. Vi kan selvfølgelig give dig et godt tilbud på større opgaver. Kontakt os allerede i dag og få priser, råd og gratis vejledning til dit projekt.

Enkelt og dobbelt havelåge i cortenstål

Vi producerer mange havelåger til kunder rundt om i det danske land. Vi laver normalt vores havelåger i galvaniseret stål. Vi kan selvfølgelig også lave låger i cortenstål og det er vi gode til. Det er en stor trend at få lavet sine ting i cortenstål, når haven skal dekoreres. Skal du have et tilbud på din havelåge kan vi selvfølgelig regne en pris til dig.

Højbed i cortenstål

Uanset om du ønsker en rund eller en firkantet plantekasse, firkant eller rundbed? Vi kan producere efter dine mål, eller vi kan vejlede dig til den rigtige størrelse. Cortenstål starter ud som en sort plade, men begynder hurtigt at ruste, og skaber den rødbrune glød som billederne her på siden også viser. Corten bliver ved med at ændre farve i mange år og du kan sammenligne det lidt med et gammelt træ, og det bliver derfor for mange et spændende lille projekt at følge deres have skifte farve og giver på sin vis dit nye cortenstål lidt liv.

rundbede

runde højbede med beplantning

Køb dit runde højbed i vores webshop, eller kontakt os hvis du ønsker en anden str.:

 Rundbed i cortenstål: Diameter: Ø950 mm, højde 500 mm
i 3mm cortenstål

 Rundbed i cortenstål: Diameter: Ø1200 mm, højde 500 mm
i 3mm cortenstål

 Bålfad i corten

Skal du have lidt ekstra varme til de sene aftener i haven? Så er et bålfad en genial løsning. Vi kan producere et i cortenstål for dig, og så kan vi endda skære motiver i stålet, dine initialer, dit husnr eller måske noget helt tredje.

Udsmykning af have i cortenstål

Trænger din have til et friskt pust? Så kan vi producere alverdens produkter i cortenstål. Som du kan se i de mange kategorier her på siden har vi et væld af muligheder. Det mest populære produkt er vores plantekasser, hvor mængden af cortenstål overstiger alle andre typer materialer. Cortenstål er blevet utrolig populært og vi kan kun se det eskalere yderligere. Så uanset om du er til rundbede, cirkelformede plantekasser, firkantbede, firkantede plantekasser, trekantbede, trekantede plantekasser, ja uanset hvad du har brug for så kan vi hurtigt få produceret netop din idé, eller råde og vejlede dig til det helt rigtige valg.

Kar, bænke og lamper i cortenstål

Mange har fået produceret kar i cortenstål. Det er blevet populært at vores kunder bestiller lange kar, som så skal graves ned og fyldes med vand. De er ikke ret dybe og tager sig rigtig godt ud med lidt vandplanter. De bliver afstivet så cortenstålen ikke giver sig og kan holde sin form, trods de 4m (som eksempel). Afstivningen kan sagtens placeres udvendigt på karet, så det er skjult efter nedgravningen i jorden.

Kar i cortenstål

Kar i cortenstål – klar til at begynde at ruste

Cortenstålsbænk

Bænk i cortenstål, forstærket.

Afgrænsning i corten

På vores værksted i Hadsten producerer vi regelmæssigt afgrænsninger i cortenstål. Vores kunder bruger dem som et skel imellem f.eks. bed og græsplæne, græs og fliser eller hvor der end ønskes en skarp kant til opdeling af forskellige belægninger, jord/græs eller lignende. De er som udgangspunkt monteret på spyd og kan derfor flyttes, hvis eksempelvis græskanten skal have skåret en ny kant.

Cykelholder i corten

Selve cykelstativet produceres i galvaniseret stål. Men det ser yderst dekorativt ud når det er skruet op på en plantekasse, en forstærket facadeplade eller andet. Det giver en helt anden dimension til dit cykelstativ og kan både bruges i by-miljøet, men også på privat adressen.

Brændestabel i cortenstål

Skal din brændestabel fremtræde lidt pænere end i gamle trærammer, så kan vi lave det i cortenstål. Det rødbrune finish fra cortenstålen, sammen med de grove træstykker danner et super flot billed i f.eks. din stue. Du kan samle dit brænde ét sted og få noget dekorativt ud af det.  Så lad os høre din idé eller ring og fortæl hvad du har og så skaber vi sammen et rigtig lækkert produkt.

Havelamper og almindelige lamper i cortenstål

Brug for en havelampe eller anden type af lampe som ikke er ligesom alle andres? Så lad os sammen producere en lampe du kan nyde i mange år fremover, som andre vil misunde og som kun du kan sige at du har. Vi kan skære, bukke, stanse og svejse i cortenstål, og det er næsten kun fantasien og pengepungen der sætter en stopper for ekstravagant din nye lampe/nye lamper skal være.

Havebed i cortenstål

Et havebed i cortenstål tager sig yderst godt ud sammen med en flot grøn græsplæne. Det rustikke rust og naturens farver danner til sammen et naturligt og eksklusivt look i haven. Vi producerer på dine mål og sætter en dyd i at levere et flot resultat  du kun kan være tilfreds med.

og meget meget mere…

Med andre ord er det stort set kun fantasien der sætter grænser for hvad vi kan producere for dig, når dit hjem, din have eller din måske noget helt tredje trænger til et anderledes udseende, som ikke alle har.
Vi sidder hver dag klar på at modtage din ordre, svare på dine spørgsmål og give dig gode råd og vejledning.

Find alle vores informationer på vores kontakt side eller brug vores formular herunder:

Send en forespørgsel:

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  Vedhæft evt. skitse